kvarteretkullebro.blogg.se

Hej kära invånare i kvarteret Kullebro! Det här kommer att fungera som vårat digitala forum för önskemål, klagomål och övriga mål angående vårt kvarter och vårt, som man på engelska säger, "community". Jag använde mig av något som kallas "blogg.se" för att genomföra detta, var god att be mig, Ann-Britt, om lösenordet till forumet vid synpunkt. / Föreningsadministratör, Ann-Britt Göransson.

Tack, fantastiska människa

Publicerad 2013-08-11 11:53:26 i Allmänt,

Hej! Jag vill bara passa på att tacka den underbart vänliga person som helt oväntat ordnat upp min trädgård. Har länge velat fixa till så att man kan vara där tillsammans med vänner, men inte haft tid. Och igårkväll var gräset klippt, ogräset borta och denna någon hade till och med ställt in en hammock! Tack, och åter tack, vilken oerhört fin handling. 
Just det, det stod ett glas hallonsaft på trappan också!
 
/ Katta Nilsson

Ungdomar

Publicerad 2013-08-11 11:30:43 i Allmänt,

Hej. Dessa ungdomar kan ej tolereras. Dagens ungom sprider onytta i vårat kvarter och är ohövliga mot den generation de bör visa oerhörd respekt till. 
Tack för ordet.
 
/ Marita Greta Kjellberg

Skadedjuren

Publicerad 2013-08-08 17:16:29 i Allmänt,

Kära invånare! Även våran tomt har nu blivit drabbad av dessa otäcka noshörningsliknande skadedjur, och imorse upptäckte vårt barnbarn Milou en av dem som stökade omkring i förrådet. Vi upptäckte sedan att skadedjuret hade lämnat en specialanpassad svart rolexklocka efter sig i en prydlig liten avföringshög. Någon som känner vid denna klocka?
 
/ Bengt Ljung

Daniel Picard

Publicerad 2013-08-08 17:06:00 i Allmänt,

Hej! Daniel Picard har fortfarande inte setts till, och kommunen har nu startat insatser med målet att försöka hitta honom. Hans familj utlovar en summa pengar för dem som har tips på var han kan befinna sig. Daniel Picard är 23 år och har mörkbrunt, färgat hår. Senast han sågs bar han beiga militärbyxor och en brun fjällrävenjacka. Alla tips anmäls till föreningsstyrelsen eller polisen 3 mil norr om Kullebro.
 
/ Ann-Britt Göransson, Föreningsadministratör

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela